Streaming er det nye

Jeg har for nyligt droppet alle mine fysiske medier, de fylder for meget og er alt for besværlige. Til gengæld er jeg begyndt at streame alt indhold i stedet.
Alt det musik jeg havde, kunne alt sammen findes på Spotify. Der er ingen grund til, at jeg har en masse cder stående og samle støv, når jeg kan tilgå al musikken via min internet forbindelse.
De film og serier jeg skal se, ser jeg nu via Netflix. Der er godt nok ikke alle de film, som jeg selv havde i min samlingen. Men udvalget er pænt, og fint nok til mig.
Jeg har derfor ikke pakket alle filmene væk endnu. Jeg skal helst se filmen Martha mindst fire gange om året, og denne klassiker findes altså ikke på Netflix.
Det må selvfølgelig blot være et spørgsmål om tid, før den finder vej dertil. Netflix må simpelthen få øjnene op for hvilken klassiker det er, på et eller andet tidspunkt.
I det hele taget, er de ældre danske film ikke specielt godt repræsenteret. Det er formentlig et spørgsmål om rettigheder. Men jeg vil tro, at vi en dag vil se, at også de vil være at finde på en af streaming-tjenesterne.

Den dag er jeg klar til at pakke mine videoer og dvder væk.

1192806_72189016

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Comments are closed.