så skal der games

Senere på året lander der nye versioner af både PlayStation og Xbox.

Der kan vel næppe være tvivl om, at begge udgivelser er længe ventet. Folk rundt om i verden sidder klar foran skærmene, og bruger bare timer og timer på at spille sig videre, i de virtuelle verdener som gemmer sig inden i maskinerne.

Spilgenrene udvikler sig i mange retninger, fælles for udviklingen er dog, at man forsøger at favne så bredt som muligt. Man forsøger at udvide målgruppen, og gøre det at samles omkring konsollerne til noget alle mennesker kan have lyst af, og få en masse udfordrende timer ud af.

Netop dér kommer kampen formentlig også til at stå mellem PlayStation og Xbox. Den første tid efter begge konsoller bliver lanceret, vil man helt sikkert se hvordan salgstallene bliver målt op imod hinanden.

Det bliver helt sikkert spændende at følge, og det er svært på forhånd at pege på hvilken af de to kompetanter der på forhånd ser ud til at være favorit.

 

590031_61414194

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Comments are closed.