Facebook over det hele

Facebook gør nu et seriøst indtog på Android smartphones med lanceringen af Facebook Home, som nærmest gør din smartphone til en facebook-telefon. I første omgang, og formentlig også alle de efterfølgende omgange bliver det dog kun en fornøjelse for android-telefon-brugere. Man kan have svært ved at forestille sig, at Apple på samme måde, ville åbne op for deres iOS og lade facebook skrive et program som i så høj grad kan ændre på operativ systemets grafiske fremstilling. Når det er skrevet, så er facebook appen til iPhone nu også begyndt at smage lidt af Facebook Home. Den er netop udkommet i version 6.0 og sammen med det kom også de såkaldte Chatheads. Disse hoveder er i forhold til Facebook Home hvor de figurerer på tværs af styresystemet dog her begrænset til selve facebook appen. Det er smart, og facebooks ubegribelige mange brugere tager sikkert imod det med smil over hele hovedet. Der er ingen tvivl om, at Facebook er en tidsrøver, og at mange formentlig også bruger mange timer med at surfe rundt, kommunikere, dele osv. – Spørgsmålet er måske, om det er en tendens man skal fremskynde eller om man måske lige skal slappe lidt af. Det må være op til den enkelte at vurdere – i mellemtiden kan man bare nyde at facebook udvikler sig, og at populariteten stadig ser ud til at holde.

1269437_93098115

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Comments are closed.