Langt ude i skoven

Der findes de helt traditionelle skove, og så findes der de utraditionelle skove. Blandt de mere utraditionelle skove, finder man skorstensskovene. De områder, hvor industriskorstenene bare er skudt op i klynger, på samme måde som træer i en skov. Det skaber selvfølgelig et særligt udtryk for industriområderne, og det er selvfølgelig med til, at give tingene noget særpræg.

På den måde, kan man også tydeligt se, at byerne kan indeholde flere forskellige områder med hvert deres formål. I forhold til industriskorstene, må man vel bare konstatere at deres funktion er mere praktisk end der er tale om et decideret visuelt kunststykke. Men tingene kan jo sagtens kombineres. Det er vel også det, man netop ser blandt de nyere skorstensproducenter.

Der er et fokus på, at skorstenene selvfølgelig skal have høj funktionalitet, men samtidig skal de også passe ind i miljøerne hvor de indgår. Netop dét er vel hvad der kendetegner industrien og dens rammer i disse år.

chimney-1487154

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Comments are closed.