De første store beslutninger

Der findes mange store beslutninger her i livet. Et af dem, er de gange man har skullet vælge erhvervspraktik. Det føles nærmest definerende, hvilket job og virksomhed man skulle ud at besøge.

Det var her, man første gang skulle tilkendegive, hvor man ville ende derude i fremtiden. Jeg kan huske at jeg selv havde mange forskellige ideer til, hvor jeg skulle i erhvervspraktik. Fra brandmand til bedemand. Men i virkeligheden var dødsfald ikke rigtigt noget for mig. Så jeg endte i stedet med at komme i erhvervspraktik hos en ejendomsmægler. Det gav lidt mere mening for mig. Resultatet af praktikken var også ganske fin.

Jeg fandt nemlig ud af, at det slet ikke var et job for mig. Det er også en form for afklaret hed. Men heldigvis har man mange muligheder for, at undersøge og afprøve forskellige fag inden man træffer den endelige beslutning. Det har jeg selv udnyttet mig af, og i dag er jeg selv ret godt tilfreds med resultatet.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Comments are closed.