fra blog til shop?

Det har taget mig rimelig lang tid, at lave den her blog. Jeg synes det var lærerigt undervejs, og jeg er efterhånden ret godt tilfreds med resultatet.
Men set i forhold til det store internet, så er min blog jo et ret simpelt element på et ret kompliceret internet.
Jeg kan slet ikke overskue, hvor vanskeligt det må være, hvis man skal lave en webshop eksempelvis. Hvis man skal oprettet varer, og tage imod betalinger og alle de ting. Hvis jeg nogensinde skulle lave en webshop, så tror jeg at jeg ville benytte mig af et firma, med erfaring inden for det område. Jeg tror simpelthen det er for kompliceret at lære på hobbyplan.
Det afhænger selvfølgelig også af, hvilken løsning man selv håber at ende ud med.
Der er ingen tvivl om, at man kan lave noget relativt simpelt, og sikkert også være tilfreds med det. Det kommer an på ambitionsniveauet, og der er mine ambitioner nok på et niveau, hvor jeg må søge ekstern hjælp. Men heldigvis, kan jeg jo stadig selv arbejde videre med bloggen her.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Comments are closed.