Dine filer er gået tabt

Der er stadig en stor udvikling inden for computere og internet. Derfor bliver det også stadig vanskeligere at holde sig på forkant med udviklingen. Det gælder eksempelvis også, når det drejer sig om virus.

For jo større en rolle computer og internet spiller i vores liv, des større bliver truslen for at blive ramt af virus. Der er simpelthen mere og mere værdifuld data på vores computere. Derfor har jeg også været igang med at undersøge mulighederne for, at sikre sig yderligere imod ransomware angreb. Jeg er ikke sikker på, at man kan stoppe ransomware helt. Men man kan ihvertfald gøre sig nogle tiltag, så man forhåbentligt kan undgå at blive angrebet.
Min egen konklusion er ihvertfald, at jeg vil igang med nogle af disse tiltag.

Eksempelvis få installeret noget software, som virker som en slags antivirus mod ransomware. Jeg synes nemlig det er for risikabelt, at kunne få låst alle mine filer, og dermed risikere at de går tabt permanent.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Comments are closed.