Nøgleudvikling

Alting udvikler sig, uanset hvor simpel eller gammel vi synes en løsning er, så vil der over tid altid ske en form for udvikling. Se eksempelvis på låsen og nøglen. Det har fungeret i mange år, set set udefra har udviklingen måske ikke været stor.

Men kigger man nærmere på det, er der jo sket en enorm udvikling. Låse og nøgler er blevet mere avanceret. Nogen steder er de endda erstattet af en helt anden teknologi, nemlig det såkaldte ADK som er en slags adgangskontrol. Jeg tror de fleste kender det, at de har fået en kode til en lås eller en nøglebrik eller tilsvarende, som kan låse en dør op. Netop der er ADK. Det er bare ikke så tit vi snakker om lige nøjagtig den del, men den udfylder jo samme rolle som nøgler har gjort igenne mange år.

Derfor er det formentlig blot et spørgsmål om tid, før vi vil huske tilbage på nøgler som noget, der eksisterede i en tid sammen med telefonbokse og trafiksignaler.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Comments are closed.