Julen er den hyggelige tid

Året går sin gang, og inden længe er vi kommet dertil hvor 2018 bliver til 2019. Det har været et år som har budt på mange begivenheder. Der har blandt andet været et dødsfald, men der har heldigvis også været mange ting at fejre.

Nu står julen så for døren, og det er tid til at finde det sidste hygge frem for året. På mange måder kan man godt tænke, at det netop er alt det hygge vi ikke har nået at bruge i løbet af året, som vi lige skal nå at have brugt inden året er omme. På en måde, er det som om, at det ikke kan overføres til året efter, og derfor er det bare om at få det brugt.
Det er sådan set en meget god ide, og det er vel også noget af det, som gør julen til noget særligt.

Jeg glæder mig ihvertfald til, at få brugt det sidste hygge jeg har tilbage for i år.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Comments are closed.