Gadens mange farverige biler

Der findes mange farverige biler derude på gaderne. Jeg har aldrig rigtig tænkt over, hvordan den slags egentlig fungerer. Altså, når en taxa er helt pakket ind i reklamer. Hvordan får de det til at ske?

Det viser sig, at folie på biler, åbenbart er noget man får eftermonteret, og mulighederne synes nærmest uendelige.
Det giver jo faktisk ret god mening, at man kan få monteret en reklame på sin bil. Det er vel netop også derfor man ser eksempelvis firmabiler, med store reklamer. Det handler ikke udelukkende om, at det er lettere at finde sin bil på en parkeringsplads.
Det er oplagt, når man kører rundt i byen at bruge sin bil som en rullende reklamesøjle. På den måde, kan endda en langsom køre sikre en endnu bedre eksponering, end den hurtige tur igennem byen. På den måde kan en dårlig situation vendes til en god.

Jeg er egentlig ikke i tvivl om, at vi vil se flere og mere kreativt folierede biler i fremtiden.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Comments are closed.