Jeg er ramt af uheld

Har du prøve at få din hjemmeside hacked? Indtil for ganske nyligt, kunne jeg svare nej til det spørgsmål. Men nu har jeg desværre været ramt. Det der skete var, at min joomla er hacked. Den her blog kører på et andet system end joomla, nemlig WordPress. Så vidt jeg har forstået, kan begge systemer risikere at blive hacked, men min egen erfaring går ikke længere, end at jeg har prøvet at få en joomla hacked.

Uanset hvad, så kan det godt være lidt vanskeligt, at få rettet op på sin hjemmeside igen. Man vil gerne være sikker på, at siden er helt ren igen, inden man igen slipper besøgende ind på hjemmesiden.
Derfor vurderede jeg også hurtigt, at jeg havde brug for hjælp til at sikre at det blev gjort rigtigt. Det var simpelthen ikke noget, jeg selv havde nok forstand på. Det blev hurtigt løst, og alle var glade, og hjemmesiden kan igen tage imod besøgende.

Så uanset hvilken hjemmeside der er blevet hacked. Så kan jeg kun anbefale at man bruger fagfolk til at sikre at den igen bliver renset og funktionsdygtig.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Comments are closed.